Szkolenie z urządzeń do smażenia pączków
W tym tygodniu mamy przyjemność gościć w siedzibie OPELKA GMBH w Remseck Am Neckar, gdzie uczestniczymy w szkoleniu z urządzeń do smażenia pączków.
Dzięki temu będziemy mogli jeszcze lepiej wspierać naszych Klientów, dzieląc się wiedzą i doświadczeniem, które pozwolą na efektywną i bezproblemową pracę z tym sprzętem. Jesteśmy gotowi na nowe wyzwania i inspiracje, aby dostarczać Wam najlepsze rozwiązania w branży!
Smażalniki do pączków to profesjonalne urządzenia, które pozwalają na równomierne i szybkie smażenie pączków. Urządzenia te stanowią idealne rozwiązanie zarówno dla cukierni, jak i dużych zakładów produkujących pączki na skalę przemysłową.
Smażalniki z automatycznym podawaniem pączków pozwalają na przyspieszenie procesu smażenia oraz utrzymanie stałej jakości wypieków. Dzięki temu możliwe jest zwiększenie produkcji i efektywniejsze wykorzystanie pracy cukierników, przy jednoczesnym zachowaniu doskonałego smaku pączków.
Dostępny w naszej ofercie smażalnik do pączków MB 50 firmy Opelka zapewnia automatyzację procesu smażenia: automatycznie zanurza pączki, obraca je, w odpowiednim momencie wyjmuje z tłuszczu, odkłada na czas ociekania, a wreszcie gotowe wypieki wyrzuca na blachy, które podaje na stół boczny.
Linia do smażenia pączków Cleanflex firmy Opelka umożliwia nie tylko automatyczne dozowanie, zanurzanie i obracanie, ale także nadziewanie i cukrowanie pączków, gniazd, donatów i kulek serowych. Posiada zintegrowany system filtrowania i uzupełniania tłuszczu. Jest łatwa w obsłudze, precyzyjnie regulowana i bardzo wydajna.